Begeleiding van uw kind

Faalangsttraining

Hoe jong uw kind ook is, hoe vaak u ook gezegd hebt dat hij of zij er mag zijn, hoe geliefd uw kind zich verder ook voelt, soms is die onzekerheid er gewoon. Veel kinderen zijn faalangstig. Vanwege een negatief zelfbeeld, omdat ze te hoge eisen stellen aan zichzelf, of puur uit onzekerheid. Het hindert ze, in sport, spel, plezier en beleving. De Faalangst training van JAM helpt het zelfvertrouwen te vergroten. Kinderen leren hoe ze zich veilig kunnen voelen in de alledaagse omgeving en hoe ze hun eigen gedachten positief kunnen beïnvloeden. 

In rollenspellen en oefeningen leren kinderen tijdens de training onder meer hoe ze moeten omgaan met angst en hoe ze op een positieve manier naar zichzelf kunnen kijken. De training (individueel of in een groep) bestaat uit vijf lessen. De eerste groep is inmiddels al gestart met de training. Houd de site in de gaten voor nieuwe data.

NIEUW bij JAM! Geen tijd of mogelijkheid om bij JAM te komen? Geen probleem, dan begeleiden we gewoon online. Meer info »