Begeleiding van uw kind

Faalangsttraining

Hoe jong uw kind ook is, hoe vaak u ook gezegd hebt dat hij of zij er mag zijn, hoe geliefd uw kind zich verder ook voelt, soms is die onzekerheid er gewoon. Veel kinderen zijn faalangstig. Vanwege een negatief zelfbeeld, omdat ze te hoge eisen stellen aan zichzelf, of puur uit onzekerheid. Het hindert ze, in sport, spel, plezier en beleving. De Faalangst training van JAM helpt het zelfvertrouwen te vergroten. Kinderen leren hoe ze zich veilig kunnen voelen in de alledaagse omgeving en hoe ze hun eigen gedachten positief kunnen beïnvloeden. 

In rollenspellen en oefeningen leren kinderen tijdens de training onder meer hoe ze moeten omgaan met angst, hoe ze op een positieve manier naar zichzelf kunnen kijken, maar ook hoe ze beter kunnen presteren op toetsen voor school. De training (individueel of in een groep) bestaat uit vijf lessen, die op donderdag 3, 10, 17 en 31 oktober en op 7 november 2019 gegeven worden van 18.30 uur tot 19.30 uur aan de Academiestraat 14 in Harderwijk.

NIEUW bij JAM! Geen tijd of mogelijkheid om bij JAM te komen? Geen probleem, dan begeleiden we gewoon online. Meer info »