Voortgezet Onderwijs

Huiswerkbegeleiding / bijles

Het is lastig om je week zo in te delen dat je tijd hebt om wiskunde te maken, vreemde talen te leren en een boek voor Nederlands te lezen, als je die week ook nog twee avonden sport op het programma hebt staan.

Soms zie je op maandag pas dat je die woensdag voor vier vakken maakwerk hebt, een wiskunderepetitie moet maken en dat je een deadline hebt voor een grote opdracht voor geschiedenis. En laat de maandag nu net een sportavond zijn. Misschien heb je elke week wel zo’n stressmoment. Als je niet vooruit kijkt, ben je heel snel het overzicht kwijt. Op onze huiswerkbegeleiding helpen we je met het inplannen van je huiswerk en repetities. Huiswerk maken vraagt namelijk om discipline, overzicht en een goede planning. Loop je met bepaalde vakken echt helemaal vast, dan kun je altijd om extra hulp vragen.

Herken jij jezelf of herkent u uw kind hier in? Jam biedt huiswerkbegeleiding aan op verschillende locaties in Harderwijk, Ermelo en Zeewolde. De begeleiding is altijd in handen van bekwame docenten. We werken met HOMI, een leerlingvolgsysteem. We laden de gegevens uit bijvoorbeeld Magister in HOMI en zien daardoor wat de docenten aan huiswerk opgeven en wanneer uw kind een schriftelijke overhoring of repetitie heeft. Met behulp van deze gegevens, maken wij een complete planning per dag. Vaak werken we tot drie weken vooruit. Er kan gemakkelijk thuis worden ingelogd, waardoor uw kind zich ook aan de gemaakte planning kan houden in weekenden en weekdagen waarop ze niet bij de huiswerkbegeleiding zijn.

Als blijkt dat alleen huiswerkbegeleiding niet voldoende is, of uw kind heeft in bepaalde vakken meer begeleiding nodig, kan er ook bijles- of individuele begeleiding worden ingezet. Bij het afnemen van een uur individuele begeleiding, mag er kosteloos gebruik worden gemaakt van een dagdeel huiswerkbegeleiding.

Meivakantie activiteiten

JAM Locaties:   |   Harderwijk   |   Nunspeet   |   Zeewolde   |   Elburg   |   Ermelo

Thuis blijven en toch begeleiding willen volgen? Geen probleem, dan begeleiden we je gewoon online. Meer info »