Voortgezet Onderwijs

Examentraining

Ook last van korte nagels en slapeloze nachten? Heb je het gevoel niet goed genoeg voorbereid te zijn voor het examen? Heb je geen idee wanneer je moet beginnen en hoe je zo’n voorbereiding aanpakt? Dat is precies waarom JAM Harderwijk al jaren examentrainingen aanbiedt. Voorgaande examenkandidaten belonen JAM met een 9,0(!), wijst een tevredenheidsonderzoek uit. Kandidaten gaan met meer zelfvertrouwen hun examen tegemoet.

De leerling kiest zelf voor welk vak training gevolgd wordt. Samen stellen we dan een persoonlijk, op maat gemaakt studieplan op. Examentraining is er voor leerlingen van vmbo, havo en vwo.

Hoe ziet een examentraining van JAM eruit?

Examentrainingen zijn intensief: leerlingen komen minimaal drie dagdelen van 2,5 uur. Aan de hand van het maken van proefexamens brengen we per leerling in kaart waar verbeterpunten liggen. Daar werken we vervolgens aan; onder meer door het samenvatten van de lesstof. En waar nodig geven we extra uitleg.
Vakkennis en kwaliteit staat bij JAM Harderwijk voorop. Met deskundige begeleiding van ervaren vakdocenten gaan we samen met de examenkandidaten aan de slag. Met maar één doel: slagen en dat diploma binnen halen!

Groepsgewijs en toch individueel

Gedeelde smart is halve smart, nietwaar? Daarom geven we examentraining in kleine groepen. Toch maken we ruimte voor persoonlijke aandacht. Aan het eind van elke trainingssessie worden de resultaten met iedere leerling afzonderlijk doorgenomen.

Rust en sfeer bij een examentraining

Twee belangrijke ingrediënten van de examentraining: rust en goede sfeer. Anders lukt het leren niet. Leerlingen voelen zich snel thuis en op hun gemak bij JAM. Onze sfeervolle panden aan de Academiestraat in de Harderwijkse binnenstad, aan de Gelderseweg in het centrum van Zeewolde en in het pittoreske Elburg dragen daaraan bij. En harde werkers mogen best verwend worden, vinden wij. We bieden daarom dagelijks een lekkere lunch aan.

Kosten voor een examentraining

De kosten voor een dagdeel van 2,5 uur examentraining bedragen € 55,- per keer. Dat is inclusief de lekkere lunch. Tussen de trainingsmomenten door kan een leerling elke dag – kosteloos - bij JAM terecht. Ook in het weekend. Om zich in alle rust voor te bereiden op het examen. Er zijn altijd deskundige begeleiders aanwezig om te helpen bij alle vragen die er gesteld worden. Ook dit aanbod geldt tot aan de examens.

Examentraining in het kort:

  • Persoonlijk studieplan
  • Deskundige begeleiding van ervaren vakdocenten
  • Gratis studeren bij JAM buiten de trainingsmomenten om
  • Inclusief lunch
  • In Harderwijk, Zeewolde, Nunspeet en Elburg
  • Centraal gelegen en goed bereikbaar

Kortom: alle benodigdheden voor een geslaagde afsluiting van het voortgezet onderwijs.

Aanmelden voor herexamen

Meivakantie activiteiten

JAM Locaties:   |   Harderwijk   |   Nunspeet   |   Zeewolde   |   Elburg   |   Ermelo

Thuis blijven en toch begeleiding willen volgen? Geen probleem, dan begeleiden we je gewoon online. Meer info »