Taalles voor volwassenen

Taalles Turks

Heb je Turkse vrienden of collega’s en wil je in hun eigen taal met hen praten? Met de cursus Turks voer je al snel een goed gesprek.

Turkije verbindt Azië en Europa. Het is een schitterend land met een unieke cultuur en een rijk verleden. Het prachtige klimaat, de verfijnde keuken en de vriendelijke bevolking maken Turkije zeer geliefd.

Een bezoek aan het gastvrije Turkije is nog leuker wanneer je de taal spreekt en je de mensen kunt begroeten met ‘merhaba’.

Heb je plannen voor een reis naar Turkije? Backpacken of stedentrip? Of heb je misschien Turkse vrienden, buren of collega’s en vind je het leuk om de Turkse taal te leren? De cursus Turks is dan een prima begin.

De Turkse taal lijkt misschien moeilijk omdat de taal afwijkt van het Nederlands en andere Europese talen. Toch is Turks lang zo lastig niet. De taal kent bijvoorbeeld geen lidwoorden en geen geslachten. Ook handig: op de heldere taalregels zijn bijna geen uitzonderingen.

In de cursus Turks ligt het accent nadrukkelijk op spreekvaardigheid. Aan de hand van alledaagse situaties leer je een gesprek voeren. Je zult merken dat je het best snel onder de knie krijgt en dat je woordenschat snel groeit.

De cursus Turks is een goede keuze wanneer Turkije je favoriete reisbestemming is. Maar ook wanneer je voor je werk met Turkse collega’s of ondernemers te maken krijgt. De taalcursus geeft je een prima basis.

Tijdens een kosteloos intakegesprek neemt onze docente Turks, mevrouw S. Ozdemir, een instaptoets bij u af om samen met u te bepalen op welk niveau u kunt starten. 

NIEUW bij JAM! Geen tijd of mogelijkheid om bij JAM te komen? Geen probleem, dan begeleiden we gewoon online. Meer info »