Taalles voor volwassenen

Taalles Turks

Wilt u met Turkse vrienden of collega’s spreken in hun eigen taal of gaat u regelmatig op vakantie naar Turkije? Dan is onze taaltraining Turks zeker een aanrader! De Turkse taal leren is minder moeilijk dan u denkt; het Turks kent geen naamvallen, lidwoorden en op de heldere taalregels zijn bijna geen uitzonderingen. 

JAM biedt taaltrainingen Turks aan op alle niveaus voor zowel particuliere als zakelijke klanten, waarbij de nadruk op de spreekvaardigheid ligt. Uiteraard bespreekt onze docent Turks vooraf met u uw wensen en test ze uw kennisniveau. Op basis van haar advies plant u vervolgens de training op een voor u geschikt moment in, overdag, ’s avonds of in het weekend. Uiteraard behoren privéles en les op locatie ook tot de mogelijkheden. 

Voor alle talen op verschillende niveaus opnieuw een lessenserie van dertig lessen. U kunt zich steeds per tien lessen aanmelden. Wanneer u voorafgaand aan de curus besluit om aan alle dertig lessen deel te nemen, ontvangt u 10% korting op het totaalbedrag.

Veel enthousiaste studenten gingen u voor!


JAM Locaties:   |   Harderwijk   |   Nunspeet   |   Zeewolde   |   Elburg   |   Ermelo

Thuis blijven en toch begeleiding willen volgen? Geen probleem, dan begeleiden we je gewoon online. Meer info »