Taalles voor volwassenen

Taalles Spaans

Spaans is een wereldtaal en tienduizenden Nederlanders hebben reeds een cursus Spaans gevolgd. Met deze taalcursus leert u gesprekken voeren in het Spaans. Naast uw spreekvaardigheid werkt u ook aan uw luistervaardigheid.

Wanneer u kiest voor de taalcursus Spaans bij JAM leert u de Spaanse taal niet alleen lezen en schrijven, maar ook spreken en verstaan. Hierdoor kunt u uzelf prima redden als u op vakantie bent in een Spaanstalig land. Niet alleen op vakantie is het beheersen van de Spaanse taal nuttig, ook is Spaans steeds belangrijker geworden in het bedrijfsleven. Met deze Spaanse lessen legt u dus een goede basis voor uw verdere toekomst.

Of u beginner bent of meer ervaren. Bij JAM bent u aan het juiste adres voor een gedegen taalcursus die u individueel of in een kleine groep volgt. Wij helpen wij u op een ontspannen manier naar een hoger niveau waarbij kwaliteit voorop staat.

Om de taal te beleven gebruiken we de juiste lesmethodes waarbij we vooral ingaan op lezen, schrijven, luisteren en spreken. Er is veel aandacht voor grammatica en woordenschat met de daarbij behorende uitspraak. Daarnaast gebruiken we muziek en film en doen we aan korte rollenspellen zodat u precies leert wat u wilt leren.

U kunt de cursussen volgen op een tijdstip dat voor u geschikt is. Op werkdagen overdag of ‘s avonds of op zaterdag. Ook kunt u ervoor kiezen om in te stromen in de twee groepen die inmiddels draaien bij JAM. Voorafgaand aan uw start nemen onze docenten, Laura Liccardo of Gert Elskamp, een korte instaptoets bij u af zodat we precies weten wat uw niveau is.

Op maandag 16 september a.s. start er een nieuwe cursus aan de Academiestraat 14 in Harderwijk van 19.00 uur tot 20.00 uur. Deze curus is voor beginners. Van 20.15 uur tot 21.15 uur start er op dezelfde avond ook een cursus voor gevorderden. Op woensdag 18 spetember a.s. van 19.00 uur tot 20.00 uur bieden we een cursus Spaans voor beginners aan aan de Gelderseweg 22 in Zeewolde.

Om de beginnerscursus te kunnen volgen, schaffen de cursisten voor de start van de lessen Op Stap, Spaans  (6e druk, Countinho) ISBN 9789046905449 aan.

Meer informatie over de training Spaans vindt u bij het laatste nieuws of in de agenda van onze website.

NIEUW bij JAM! Geen tijd of mogelijkheid om bij JAM te komen? Geen probleem, dan begeleiden we gewoon online. Meer info »