Taalles voor volwassenen

Taalles Nederlands

Nederlands voor anderstaligen (NT2)
In de beginnerscursus van JAM leert u vooral Nederlands spreken en verstaan. Individueel of in een kleine groep werken we daarnaast aan verschillende onderdelen van lezen, luisteren en schrijven. Ook is er aandacht voor de gewoontes en de gebruiken van het land. We maken een start met de grammatica en we zullen ons vooral richten op de uitbreiding van uw woordenschat met daarbij de juiste uitspraak.

Deze cursus is vooral bedoeld voor personen die nog geen of nauwelijks Nederlands spreken. Na het volgen van deze basiscursus kunt u binnen JAM doorstromen naar een hoger niveau.

Opfriscursus Nederlands
De Nederlandse taal kent veel verschillende regels en uitzonderingen als het gaat om spelling en grammatica. Het is dan ook niet verwonderlijk dat u weleens twijfelt over zaken als zinsopbouw, werkwoordsvormen, grammatica en spelling. In deze training leert u op een leuke en op een interactieve manier spel- en taalproblemen op te lossen. Na afloop van deze training bent u op de hoogte van de veranderingen in de spelling en past u met vertrouwen de belangrijkste regels toe.

We bieden de training op diverse momenten gedurende het jaar opnieuw aan. Tussentijds instromen kan. Op onze website bij laatste nieuws en in de agenda vindt u meer informatie over de meest recente cursussen.

Kom naar onze workshops om weer helemaal opgefrist te worden. Op een gedegen, maar ook op een gezellige manier. Door hard te werken, maar ook op zijn tijd lekker te lachen. Want taal is leuk en een taalworkshop volgen is de prettigste en efficiëntste manier om vlot bij te scholen.

JAM heeft een Opfriscursus Spelling en een Opfriscursus Grammatica; beide eendagscursussen die u zowel op een werkdag als op een zaterdag van 9.30 uur tot 15.30 uur bij ons (op afspraak) kunt volgen. Schrijft u zich voor beide workshops in, dan krijgt u korting. Wilt u de cursus in vijf  wekelijkse lessen van een uur volgen, dan is dat ook mogelijk. Voorafgaand aan de cursus heeft u een kosteloos intakegesprek met Astrid de Bruin of met Henriet de Waard. Tijdens dat gesprek stellen onze docenten uw niveau past zodat ze precies weten waar u staat en waar zij samen met u aan kunnen gaan werken.

Hebt u maar één dag beschikbaar en wilt u die vullen met een deel spelling en een deel grammatica? Neem dan contact met ons op voor een combinatiecursus. Als u met minimaal 4 cursisten bent, komt onze docent naar uw bedrijf voor een incompanytraining op maat. U kiest dan de onderdelen die u belangrijk vindt en wij stellen dit programma op maat voor u samen.

NIEUW bij JAM! Geen tijd of mogelijkheid om bij JAM te komen? Geen probleem, dan begeleiden we gewoon online. Meer info »