Taalles voor volwassenen

Taalles Nederlands

Taaltraining Nederlands 

Nederlands voor anderstaligen (NT2) 

Voor iedereen die Nederlands wil leren spreken en verstaan, biedt JAM de beginnerstraining aan. U werkt hierbij individueel of in een kleine groep. Naast spreken en verstaan, is er aandacht voor lezen, schrijven en de gewoontes en gebruiken van Nederland. We maken een start met de grammatica en zullen ons daarbij vooral richten op de uitbreiding van uw woordenschat en de juiste uitspraak. 

Deze cursus is vooral bedoeld voor mensen die nog niet of nauwelijks Nederlands spreken. Na het volgen van de basiscursus kunt u binnen JAM doorstromen naar een hoger niveau. 

Opfristraining Nederlands 

De Nederlandse taal perfect kunnen schrijven in mails, verslagen en notulen is een prachtig ‘visitekaartje’ voor iedereen. Na een opfristraining Spelling of Grammatica van JAM bent u weer helemaal op de hoogte van zaken als zinsopbouw, werkwoordsvormen en de vele regels en uitzonderingen van de Nederlandse taal. De trainingen zijn interactief en worden afgestemd op uw eigen kennisniveau. 

De opfristraining Spelling en de opfristraining Grammatica zijn beide eendaagse trainingen en worden zowel doordeweeks, als op zaterdag aangeboden. Als u zich voor beide trainingen inschrijft, krijgt u korting. Meer uitgebreide trainingen behoren uiteraard ook tot de mogelijkheden. Bespreek uw wensen vrijblijvend met één van onze docenten. 

Veel enthousiaste studenten gingen u voor!

NIEUW bij JAM! Geen tijd of mogelijkheid om bij JAM te komen? Geen probleem, dan begeleiden we gewoon online. Meer info »