Taalles voor volwassenen

Taalles Italiaans

Italië is een belangrijke handelspartner van Nederland. Italiaans is onder andere de taal van kunst, design, mode en muziek. Met het beheersen van een goede basis van het Italiaans zult u meer aansluiting vinden bij de Italianen wanneer u in Italië  op vakantie bent en zult u gemakkelijker handelsrelaties aangaan en onderhouden.

Of u beginner bent of meer ervaren. Bij JAM bent u aan het juiste adres voor een gedegen taalcursus die u individueel of in een kleine groep volgt. Wij helpen wij u op een ontspannen manier naar een hoger niveau waarbij kwaliteit voorop staat.

Om de taal te beleven gebruiken we de juiste lesmethodes waarbij we vooral ingaan op lezen, schrijven, luisteren en spreken. Er is veel aandacht voor grammatica en woordenschat met de daarbij behorende uitspraak. Daarnaast gebruiken we muziek en film en doen we aan korte rollenspellen zodat u precies leert wat u wilt leren.

U kunt de cursussen volgen op een tijdstip dat voor u geschikt is. Op werkdagen overdag of ‘s avonds of op zaterdag. Ook kunt u ervoor kiezen om in te stromen in de twee groepen die inmiddels draaien bij JAM. Voorafgaand aan uw start neemt Laura Liccardo (native) docente Italiaans een korte instaptoets bij u af zodat we precies weten wat uw niveau is.

In week 38 starten er nieuwe cursussen Italiaans aan de Academiestraat 14 in Harderwijk. Zowel in de agenda als bij het laatste niews van onze website vindt u de meest recente informatie over de taaltrainingen Italiaans.

NIEUW bij JAM! Geen tijd of mogelijkheid om bij JAM te komen? Geen probleem, dan begeleiden we gewoon online. Meer info »