Taalles voor volwassenen

Taalles Frans

Frankrijk is een populaire vakantiebestemming voor veel Nederlanders. Veel van onze landgenoten hebben er een tweede huis. Komt u er regelmatig of heeft u de taal nodig voor uw werk of studie en wilt u uw kennis van de Franse taal verbeteren? Kom dan naar JAM.

Of u beginner bent of meer ervaren. Bij JAM bent u aan het juiste adres voor een gedegen taalcursus die u individueel of in een kleine groep volgt. Wij helpen u op een ontspannen manier naar een hoger niveau waarbij kwaliteit voorop staat.

Om de taal te beleven gebruiken we de juiste lesmethodes waarbij we vooral ingaan op lezen, schrijven, luisteren en spreken. Er is veel aandacht voor grammatica en woordenschat met de daarbij behorende uitspraak. Daarnaast gebruiken we muziek en film en doen we aan korte rollenspellen zodat u precies leert wat u wilt leren.

U kunt de cursussen volgen op een tijdstip dat voor u geschikt is. Op werkdagen overdag of ‘s avonds of op zaterdag. Ook kunt u ervoor kiezen om in te stromen in de drie groepen die inmiddels draaien bij JAM. Voorafgaand aan uw start neemt Petra Brandsen, docente Frans, een korte instaptoets bij u af zodat we precies weten wat uw niveau is.

We bieden de training op diverse momenten in het jaar aan. Zowel bij het laatste nieuws op onze website als in de agenda leest u de meest recente informatie over de les Frans. 


 

NIEUW bij JAM! Geen tijd of mogelijkheid om bij JAM te komen? Geen probleem, dan begeleiden we gewoon online. Meer info »