Taalles voor volwassenen

Taalles Frans

Heeft u wel Frans geleerd op school, maar blijft een ‘goed gesprek’ in Frankrijk lastig? Heeft u Frans voor uw werk nodig en wilt u de perfecte Franse email schrijven? Kies dan voor JAM! Wij bieden taaltrainingen Frans aan van startniveau tot zeer professioneel, voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Om de taal goed te leren, gebruiken we lesmethoden waarbij we vooral ingaan op lezen, schrijven, luisteren (muziek en film) en spreekvaardigheid met behulp van korte rollenspellen. Uiteraard bespreekt onze docent Frans vooraf met u uw wensen en test ze uw kennisniveau. Op basis van haar advies plant u vervolgens de training op een voor u geschikt moment in, overdag, ’s avonds of in het weekend. Uiteraard behoren privéles en les op locatie ook tot de mogelijkheden. 

Voor alle talen op verschillende niveaus opnieuw een lessenserie van dertig lessen. U kunt zich steeds per tien lessen aanmelden. Wanneer u voorafgaand aan de curus besluit om aan alle dertig lessen deel te nemen, ontvangt u 10% korting op het totaalbedrag.

Veel enthousiaste studenten gingen u voor!

Recensies

Bekijk alles recensies »


Bij JAM Harderwijk heb ik de beginnerscursus Frans gevolgd. Een erg enthousiaste docente, die ook met leuke ideeën kwam! Lessen waren goed verzorgd en iedereen kan op zijn/haar eigen tempo meedoen. Een aanrader voor iedereen die de taal wil leren. Suzanne Z.


JAM Locaties:   |   Harderwijk   |   Nunspeet   |   Zeewolde   |   Elburg   |   Ermelo

Thuis blijven en toch begeleiding willen volgen? Geen probleem, dan begeleiden we je gewoon online. Meer info »