Taalles voor volwassenen

Taalles Engels

Engels is een van de wereldtalen. In Nederland lijkt het wel of u steeds meer Engels tegenkomt. Het zou toch prettig zijn als u alles gemakkelijk kunt volgen.

Heeft u problemen met Engels vanwege een studie die u volgt? Heeft u Engels nodig in uw dagelijkse sociale leven? Wilt u effectiever met uw collega’s communiceren of wilt u (beter) leren lezen en schrijven of gewoon uw kennis van het Engels verbeteren? JAM helpt u graag!

Of u beginner bent of meer ervaren. Bij JAM bent u aan het juiste adres voor een gedegen taalcursus die u individueel of in een kleine groep volgt. Wij helpen u graag op een ontspannen manier naar een hoger niveau waarbij kwaliteit voorop staat.

Om de taal te beleven gebruiken we de juiste lesmethodes waarbij we vooral ingaan op lezen, schrijven, luisteren en spreken. Er is veel aandacht voor grammatica en woordenschat met de daarbij behorende uitspraak. Daarnaast gebruiken we muziek en film en doen we aan korte rollenspellen zodat u precies leert wat u wilt leren.

U kunt de cursussen volgen op een tijdstip dat voor u geschikt is. Op werkdagen overdag of ‘s avonds of op zaterdag. Ook kunt u ervoor kiezen om in te stromen in de drie groepen die inmiddels draaien bij JAM. In de agenda van onze website of bij het laatste nieuws op onze site vindt u meer informatie. Voorafgaand aan uw start neemt Morag Pressegh, onze (native) docente Engels, een korte instaptoets bij u af zodat we precies weten wat uw niveau is.

NIEUW bij JAM! Geen tijd of mogelijkheid om bij JAM te komen? Geen probleem, dan begeleiden we gewoon online. Meer info »