Taalles voor volwassenen

Taalles Duits

Duitsland is een van de machtigste landen van Europa en het heeft een wereldbepalende economie. Het is het tweede grootste exportland van de wereld. De Duitse taal is na het Engels zelfs de belangrijkste taal in Europa!

Heeft u problemen met Duits vanwege een studie die u volgt? Heeft u Duits nodig in uw dagelijkse sociale leven? Wilt u effectiever met uw collega’s communiceren of wilt u (beter) leren lezen en schrijven of gewoon uw kennis van het Duits verbeteren? JAM helpt u graag!

Of u beginner bent of meer ervaren. Bij JAM bent u aan het juiste adres voor een gedegen taalcursus die u individueel of in een kleine groep volgt. Wij helpen wij u op een ontspannen manier naar een hoger niveau waarbij kwaliteit voorop staat.

Om de taal te beleven gebruiken we de juiste lesmethodes waarbij we vooral ingaan op lezen, schrijven, luisteren en spreken. Er is veel aandacht voor grammatica en woordenschat met de daarbij behorende uitspraak. Daarnaast gebruiken we muziek en film en doen we aan korte rollenspellen zodat u precies leert wat u wilt leren.

U kunt de cursussen volgen op een tijdstip dat voor u geschikt is. Op werkdagen overdag of ‘s avonds of op zaterdag. Ook kunt u ervoor kiezen om in te stromen in de drie groepen die inmiddels draaien bij JAM.

In de agenda van onze website of bij laatste nieuws vindt u meer informatie over de trainingen. Op dinsdag 17 september van 19.00 uur tot 20.00 uur start er een beginnerscursus Duits aan de Academiestraat 14 in Harderwijk. Aansluitend die avond van 20.15 uur tot 21.15 uur is de cursus voor gevorderden.

Voorafgaand aan uw start neemt Jantine van Hunenstijn, docente Duits, een korte instaptoets bij u af zodat we precies weten wat uw niveau is.

 

 

NIEUW bij JAM! Geen tijd of mogelijkheid om bij JAM te komen? Geen probleem, dan begeleiden we gewoon online. Meer info »