Leren & Studeren

Taalles voor volwassenen

Of het nu gaat om het leren van een vreemde taal voor uw droomvakantie, of om internationaal efficiënter te kunnen communiceren voor uw werk, bij JAM bent u aan het juiste adres. Wij bieden taaltrainingen Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans, Russisch en Turks aan op alle niveaus, voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Bespreek uw wensen vrijblijvend met één van onze taaltrainers en test samen uw kennisniveau. Op basis van de test en uw wensen stellen we een training op maat samen. Het trainingsmoment plannen we in overleg met u in, overdag, ’s avonds of in het weekend. Uiteraard behoren privéles en les op locatie ook tot de mogelijkheden.

U kunt zich steeds per tien lessen aanmelden. Wanneer u voorafgaand aan de curus besluit om aan alle dertig lessen deel te nemen, ontvangt u 10% korting op het totaalbedrag.

Na afloop van de training ontvangt u van JAM een cursuscertificaat met het door u behaalde taalniveau. Wij hanteren hiervoor het gestandaardiseerde Europees Referentiekader (ERK). U kunt hiermee eenvoudig aansluiting vinden bij andere instituten die gelijksoortige taaltrainingen aanbieden. 

Veel enthousiaste studenten gingen u voor!

Meivakantie activiteiten

JAM Locaties:   |   Harderwijk   |   Nunspeet   |   Zeewolde   |   Elburg   |   Ermelo

Thuis blijven en toch begeleiding willen volgen? Geen probleem, dan begeleiden we je gewoon online. Meer info »