Leren & Studeren

Taalles voor volwassenen

Een vreemde taal leren bij JAM? Een verstandige keuze. Met één van de cursussen Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans of Turks leert u namelijk niet zomaar een taal. U kunt zich hiermee prima redden op vakantie en ook in het bedrijfsleven komen de moderne vreemde talen heel goed van pas! Onze cursussen zijn vooral maatwerk met ruim voldoende aandacht voor spreekvaardigheid.

Taalles voor beginners en gevorderden
JAM heeft cursussen voor zowel beginners als gevorderden op verschillende momenten in de week. U leert op uw eigen niveau, individueel of in een kleine groep. JAM verzorgt taaltrainingen voor zowel particulieren als voor bedrijven in Harderwijk of Zeewolde op haar eigen locaties of bij u in het bedrijf. De docenten die de trainingen geven, hebben ieder hun eigen specialisatie en hun eigen manier van lesgeven. Ze zijn deskundig en ervaren en ze brengen graag hun kennis met enthousiasme en passie over op u.

Gedurende het schooljaar bieden wij de taaltrainingen steeds opnieuw aan. Tussentijds instromen kan altijd. Wanneer u contact met ons opneemt, plannen we een kosteloos intakegesprek in met de docent(e) die de training geeft. Hij of zij stemt aan de hand van een aantal vragen en opdrachten het juiste instapniveau met u af. In de agenda van onze website staan de diverse trainingen vermeld. Eveneens vindt u meer informatie bij het laatste nieuws op onze site.

Certificaat
Na afloop van de door u gevolgde cursus ontvangt u van JAM een cursuscertificaat met het door u behaalde taalniveau. Wij hanteren hiervoor het gestandaardiseerde Europees Referentiekader (ERK). U kunt hiermee eenvoudig aansluiting vinden bij andere instituten die gelijksoortige cursussen aanbieden.

NIEUW bij JAM! Geen tijd of mogelijkheid om bij JAM te komen? Geen probleem, dan begeleiden we gewoon online. Meer info »