Basisonderwijs

Spaans

Zou u het leuk vinden als uw kind een lekker ijsje kan bestellen, naar de weg kan vragen of met andere kinderen praten kan in het Spaans?

Voor kinderen die iets extra’s nodig hebben biedt JAM Spaanse lessen op de basisschool. Spaans is de tweede meest gesproken wereldtaal. In twintig landen is Spaans de officiële taal en voor meer dan 400 miljoen mensen is het de moedertaal. De Spaanse taal wordt in Nederland steeds populairder en op steeds meer scholen aangeboden.  

Met het lesboek genaamd Juan y Rosa están de vacaciones en aan de hand van leuke activiteiten leren de kinderen in een ontspannen en gezellige sfeer deze mooie taal en worden zij voorbereid op het voortgezet onderwijs en natuurlijk op de zomervakantie naar Spanje.

In week 37, op dinsdag 10 september 2019, start onze docente Daphne van Dam met het geven van Spaanse les aan leerlingen van de basisschool. De lessen zijn van 18.00 uur tot 19.00 uur aan de Academiestraat in Harderwijk.

We plannen tien lessen in tot aan de kerstvakantie. De kosten zijn 12,- euro per les waarbij het totaalbedrag op 120,- euro komt voor deze training.

 

 

NIEUW bij JAM! Geen tijd of mogelijkheid om bij JAM te komen? Geen probleem, dan begeleiden we gewoon online. Meer info »