Basisonderwijs

Engels

Op de basisschool krijgt uw kind al Engels, maar misschien vindt uw kind de taal zo leuk, dat het er graag meer over en van wil leren.

Dat kan bij JAM. Onder begeleiding van een ervaren docent leren kinderen spelenderwijs van alles over de Engelse taal. Tijdens de lessen wordt er gebruik gemaakt van materiaal van MacMillan Cambridge. Deze methode is een goede basis voor Cambridge Engels.

De lessen zijn wekelijks op woensdag van 16:00 tot 17:00 uur aan de Laan 1940/1945 nummer 1 in Harderwijk en op vrijdag van 16:00 tot 17:00 uur aan de Gelderseweg 22 in Zeewolde en zullen gegeven worden door Niels Hop en Morag Pressegh. De kosten bedragen € 12,- per les. Dit is inclusief lesmateriaal. De totale training bestaat uit tien lessen.

Soms is extra Engelse les niet perse leuk, maar wel nodig. Misschien heeft uw kind dyslexie en vindt het daardoor vreemde talen extra moeilijk. Ook dan zijn de lessen Engels belangrijk. Onze docent leert uw kind de beste manier aan om vreemde woordjes te leren. Ook proberen we de grammatica te vereenvoudigen. Misschien krijgt uw kind straks tweetalig onderwijs en wilt u hem of haar daar zo goed mogelijk op voorbereiden. Wat uw reden ook is, meer les in Engels is altijd een goede investering voor het vervolgonderwijs van uw kind.

Neem contact op met Astrid (06 - 1108 3676) om uw kind aan te melden of om vragen te stellen over deze cursus.

Wist u dat JAM ook een Engels-, Spaans-, Frans- en Duitstalige summerschool aanbiedt in de zomervakantie van 2021? 

Aanmelden

PGB Activiteiten

Thuis blijven en toch begeleiding willen volgen? Geen probleem, dan begeleiden we je gewoon online. Meer info »