Basisonderwijs

Engels

Op de basisschool krijgt uw kind in groep 7 en 8 al Engels, maar misschien vindt uw kind de taal zo leuk, dat het er graag meer over en van wil leren.
Dat kan bij JAM. Onder begeleiding van een ervaren docent leren kinderen spelenderwijs van alles over de Engelse taal. Tijdens de lessen wordt er gebruik gemaakt van materiaal van MacMillan Cambridge. Deze methode is een goede basis voor Cambridge Engels.

Op dinsdag 17 september 2019 start er opnieuw een training Engels voor leerlingen uit groep 5 en 6 en 7 en 8 met als doel een betere aansluiting op het voortgezet onderwijs. De lessen zijn wekelijks op dinsdag van 16:00 tot 17:00 uur en zullen gegeven worden door Marit Pfrommer. Tijdens de tiende les organiseren we met de leerlingen een High Tea. Er worden tijdens de les gerechtjes gemaakt, die de leerlingen zelf op mogen eten. De kosten bedragen € 12,- per les. Dit is inclusief lesmateriaal.

Soms is extra Engelse les niet perse leuk, maar wel nodig. Misschien heeft uw kind dyslexie en vindt het daardoor vreemde talen extra moeilijk. Ook dan zijn de lessen Engels belangrijk. Onze docent leert uw kind de beste manier aan om vreemde woordjes te leren. Ook proberen we de grammatica te vereenvoudigen. Misschien krijgt uw kind straks tweetalig onderwijs en wilt u hem of haar daar zo goed mogelijk op voorbereiden. Wat uw reden ook is, meer les in Engels is altijd een goede investering voor het vervolgonderwijs van uw kind.

Neem contact op met Astrid (06 - 1108 3676) om uw kind aan te melden of om vragen te stellen over deze cursus.

Wist u dat JAM ook een Engelstalige autumnschool aanbiedt in de herfstvakantie van 18 t/m 25 oktober 2019? 

NIEUW bij JAM! Geen tijd of mogelijkheid om bij JAM te komen? Geen probleem, dan begeleiden we gewoon online. Meer info »