Basisonderwijs

Duits

Op de basisschool krijgt uw kind Engels, maar misschien vindt uw kind het leren van een vreemde de taal zo leuk, dat het er graag nog een wil leren. Misschien is Duits dan wel de beste optie omdat het die taal ook op het voortgezet onderwijs krijgt.

Duits leren kan bij JAM. Onder begeleiding van een ervaren docente leren kinderen spelenderwijs van alles over deze taal. Tijdens de lessen wordt er gebruik gemaakt van materiaal dat zeer geschikt is voor kinderen.

De lessen zijn wekelijks op dinsdag van 16:00 tot 17:00 uur aan de Gelderseweg 22 in Zeewolde en zullen gegeven worden door Jantine van Hunenstijn, docente Duits. De kosten bedragen € 12,- per les. Dit is inclusief lesmateriaal. De training bestaat totaal uit tien lessen.

Misschien heeft uw kind dyslexie en vindt het daardoor vreemde talen extra moeilijk. Ook dan zijn de lessen Duits belangrijk. Onze docente leert uw kind de beste manier aan om vreemde woordjes te leren. Ook proberen we de grammatica te vereenvoudigen. We proberen hem of haar zo goed mogelijk voor te bereiden. Wat uw reden ook is, meer les in Duits is altijd een goede investering voor het vervolgonderwijs van uw kind.

Neem contact op met Astrid (06 - 1108 3676) om uw kind aan te melden of om vragen te stellen over deze cursus.

Wist u dat JAM ook een Engels-, Spaans-, Frans en Duitstalige summerschool aanbiedt in de zomervakantie van 2021? 

Aanmelden

PGB Activiteiten

Thuis blijven en toch begeleiding willen volgen? Geen probleem, dan begeleiden we je gewoon online. Meer info »