Basisonderwijs

Brugklastraining

De overstap van basisschool naar middelbare school is een grote. Alles verandert. Rekenen wordt wiskunde en taal wordt Nederlands. Uw kind heeft niet langer maar één juf of meester, maar voor elk vak een andere docent. Daar komt nog bij dat ze op verschillende tijden uit zijn- of moeten beginnen en elke week een huiswerkweek is. Best veel veranderingen. En dan hebben we het nog niet eens gehad over het sluiten van nieuwe vriendschappen. Bij JAM begrijpen we dat u uw kind hier zo goed mogelijk op wilt voorbereiden. Daarom biedt JAM een training aan, die bestaat uit vijf lessen.

In Harderwijk wordt de training op de woensdagavond gegeven van 18.00 uur tot 19.00 uur met als startdatum woensdag 22 mei.

In Zeewolde wordt de training op de vrijdagavond gegeven van 15.45 uur tot 16.45 uur met als startdatum vrijdag 24 mei.

In Nunspeet wordt de training op de dinsdagavond gegeven van 18.00 uur tot 19.00 uur met als startdatum dinsdag 21 mei.

In de laatste week van de zomervakantie, op maandag 26 en dinsdag 27 augustus van 9.30 uur tot 12.30 uur, is er een tweedaagse brugklastraining in Harderwijk. Daar komen dezelfde onderwerpen als in de reguliere training aan bod.

Meer informatie over deze training leest u bij het 'laatste nieuws' van deze website.

 

NIEUW bij JAM! Geen tijd of mogelijkheid om bij JAM te komen? Geen probleem, dan begeleiden we gewoon online. Meer info »