Gezellig kinderfeestje vieren?

Dan ben je bij JAM Kinderfeestjes aan het juiste adres.

Bespreek de mogelijkheden

Kinderfeestjes

Je bent jarig en je wilt een gezellig kinderfeestje vieren? Dan ben je bij JAM | Harderwijk en bij JAM | Zeewolde aan het juiste adres.

Heb je zelf een thema dat je leuk vindt of gaan we dat samen bedenken? Er is van alles mogelijk, een échte meidenparty of een stoer jongensfeestje. Of je nu 6 wordt of 13, we maken er iets leuks van. Vier je een feestje met 5 vriendjes of vriendinnetjes of nodig je bijna je hele klas uit? Geen probleem, het wordt sowieso gezellig.

Welk thema wil jij voor je kinderfeestje

Een beauty-lab met een heuse make-over is top. Lijkt het je leuk om samen te kokkerellen of ga je liever cupcakes versieren? Natuurlijk zijn er niet alleen 'meiden-dingen', maar ook voor de jongens hebben we genoeg leuke dingen. Wat dacht je van een voetbalfeestje of ga je liever als ridder je verjaardag vieren? Wil je er ook nog een coole uitnodiging bij? Geen probleem, dan maken wij die toch voor je.

KINDERKOOKWORKSHOP

Onder begeleiding van een team van bevoegde docenten van JAM maken de kinderen stap voor stap de verschillende gerechten klaar. Bij het samenstellen van het menu houden wij rekening met de leeftijd van de kinderen. Alle verschillende aspecten van het koken komen aan bod. Het snijden van de groentes waarbij proeven uiteraard is toegestaan, het opruimen van de werkplekken, het dekken van de tafel en het opeten van de zelfgemaakte gerechten. Voor het laatste geldt dat de kinderen dat ook thuis kunnen doen. Aan het eind krijgt ieder kind de recepten mee naar huis samen met een echt diploma.

In overleg zijn er verschillende mogelijkheden om een thema te geven aan het kinderkookfeestje. U heeft de keuze uit de volgende thema's waarbij we elke workshop starten met een kindercocktail:

Thema 1: Zelf een drie-gangen diner koken aan de hand van een thema
Bijvoorbeeld Italiaans “Bella Italia”, Mexicaans "Hasta la Vista" of een ander land naar keuze. Met zelfgemaakte pizza of pasta, een voorgerecht en een toetje of nachotaart, een voorgerecht en een toetje.

Thema 2: Feesttaarten maken van marsepein
Met bijvoorbeeld een prinsessen- of voetbaltaart of een ander thema naar keuze.

Thema 3: High tea
In groepjes maken de kinderen zoete en hartige lekkernijen die ze daarna aan een feestelijk gedekte tafel samen opeten. Tussendoor maken de kinderen een mandje om het gebakken lekkers mee naar huis te nemen.

Thema 4: Zelf een drie-gangen diner koken met verse ingredienten van de zaterdagmarkt in Harderwijk.
Dit feestje start op de zaterdag om 12.30 uur bij JAM. De kinderen krijgen een boodschappenlijstje mee. In groepjes halen ze zelf op de markt de verse ingredienten die nodig zijn voor het te maken drie-gangenmenu, dat in overleg wordt samengesteld. Vervolgens koken ze het menu en eten ze het samen op. De duur van dit feestje is 3 uur. De kosten zijn 25,- euro per kind.

Thema 5: Picknick in het Hortuspark
In groepjes maken de kinderen zoete en hartige lekkernijen die ze daarna in een rieten mand doen. De mand inclusief picknickbenodigdheden (servies, kleden, limonade, thee e.d.) neemt u daarna zelf mee naar het Hortuspark, een groot park op 50 meter afstand van onze locatie, waar u het zelf gemaakte lekkers samen met de kinderen opeet. Na afloop levert u de gebruikte picknickspullen weer in bij JAM. Bij regen eten de kinderen bij JAM aan een feestelijk gedekte tafel.

Als extra kunnen wij een buitenactiviteit in spelvorm in het Hortuspark organiseren. De duur van deze activiteit is 60 minuten waarvoor u een meerprijs van 5,- euro per kind betaalt.

Thema 6: Een stadswandeling onder leiding van een ervaren gids door de binnenstad van Harderwijk
De kinderen versieren bij JAM verschillende cupcakes die ze lekker zelf mogen opeten en/of mee naar huis mogen nemen. Daarna gaan ze samen met een ervaren gids op pad voor een wandeling van 1,5 uur door de binnenstad van Harderwijk. Dit feestje duurt 2,5 uur. De kosten zijn 17,50 euro per kind. Het arrangement is uit te breiden met het koken van een driegangendiner naar keuze. De kosten komen dan op 27,50 euro per kind. 

Arrangement

Voor de Kookworkshop heeft u de keuze uit een arrangement waarbij de prijzen per persoon zijn. De feestjes kunnen worden geboekt voor 6 tot 14 kinderen waarbij u JAM voorafgaand aan het feest betaalt. Viert u een feestje bij ons waar minder dan 6 kinderen aanwezig zijn, dan zijn de kosten 25,- euro per kind.

Arrangement 1 € 22,50 (2,5 uur)

 • kindercocktail + wafel
 • spel rondom het uitpakken van de cadeaus
 • verschillende gerechten
 • knutselactiviteit
 • onbeperkt drinken
 • wat lekkers tussendoor
 • recepten
 • foto's
 • certificaat

Optinioneel

 • Digitale uitnodiging voorafgaand aan het feestje á € 15,-.
 • Koksmuts, die ieder kind zelf kan versieren en mee naar huis mag nemen á € 1,- per stuk.
 • Een lekkere lunch die bestaat uit stokbrood met smeerworst en kruidenboter, zelfgemaakte pannenkoeken en een lekker toetje á € 4,50 per kind.
 • Zelfgebakken taart waarbij u de keuze heeft uit: appel-, mon chou-, kwark- of marsepeintaart á €22,50 per taart (10 personen).

KNUTSELWORKSHOP


Enthousiaste docenten van JAM geven op een creatieve manier een knutselopdracht aan een groep kinderen. Bij het kiezen van de opdracht houden wij rekening met de leeftijd van de kinderen. Alle verschillende aspecten van het knutselen komen aan bod zoals het stimuleren van de creatieve ontwikkeling, een stukje ruimtelijk inzicht en het aanpakken van dingen die je lastig vindt. Uiteindelijk staat vooral het samenwerken, het samen delen en het elkaar helpen centraal. Aan het eind van het feestje krijgt ieder kind het zelfgemaakte eindprodukt mee naar huis.

In overleg zijn er verschillende mogelijkheden om een thema te geven aan het knutselfeestje. U heeft daarbij de onder andere keuze uit de volgende thema’s:

Thema 1: Prinsessenfeest
Met o.a. een ketting/armbandje reigen van kralen, een kroontje, een sieradendoosje of een spiegel maken.

Thema 2: Piratenfeest
Met o.a. een schatkaart, een schatkist, een pirateneiland, piraatjes of flessenpost maken.

Thema 3: Voetbalfeest (of een andere sport naar keuze)
Met o.a. een voetbal, een voetbalshirt, een juichslinger, een elftal of een oranje beesje maken.

Thema 4: Olympisch feest
Met o.a. een medaille, een mozaiek of een trofee maken.

Thema 5: Looking Good Make Up Party: Een workshop visagie inclusief nagels lakken en haren doen

Met o.a. diverse stijlen make up, verschillende kleuren nagellak en een krul- of stijltang.

Thema 6: Fashionfeest: Pimp je eigen kleding en kleding maken van ‘restmateriaal’
Met o.a. verschillende soorten stof, textielstiften, textielverf, knopen, studs, kralen of corsages.

Thema 7: Mozaieken
Met o.a. een dienblad bekleden met mozaiek steentjes en het zelf inwassen daarvan. 

Thema 8: Decopatch
Met decopatch papier bekleed je voowerpen met een dun laagje gedecoreerd papier waardoor je het een nieuwe look geeft.

Mocht u zelf een thema in gedachte hebben, dan is dat altijd mogelijk. Tijdens een gesprek lichten we de invulling van de thema’s graag aan u toe.

Voor de Knutselworkshop heeft u de keuze uit het volgende arrangement waarbij de prijzen per persoon zijn. De feestjes kunnen worden geboekt voor 6 tot 14 kinderen waarbij u JAM voorafgaand aan het feest betaalt. Viert u een feestje bij ons waar minder dan 6 kinderen aanwezig zijn, dan zijn de kosten 25,- euro per kind.

Arrangement 2: € 22,50 (2,5 uur)

 • kindercocktail + wafel
 • spel rondom het uitpakken van de cadeaus
 • cupcakes versieren en zelf opeten of een buitenactiviteit in spelvorm
 • knutselproduct(en)
 • onbeperkt drinken
 • wat lekkers tussendoor
 • foto's
 • certificaat

Optinioneel

 • Digitale uitnodiging voorafgaand aan het feestje á € 15,-
 • Een lekkere lunch die bestaat uit stokbrood met smeerworst en kruidenboter, zelfgemaakte pannenkoeken en een lekker toetje á € 4,50 per kind.
 • Zelfgebakken taart waarbij u de keuze heeft uit: appel-, mon chou-, kwark- of marsepeintaart á €22,50 per taart (10 personen).

Wilt u weten wat er allemaal mogelijk is of heeft u nog vragen, neem dan contact met ons op.

Bespreek de mogelijkheden

Bewezen resultaat

onderwijs, coaching en ondersteuning aan kinderen en jongeren met leer- of gedragsproblemen

Voor iedereen

van basisschool en voortgezet onderwijs
tot MBO, HBO en universiteit

Gedreven specialisten

onze medewerkers hebben specialistische kennis en ervaring

Meivakantie activiteiten

JAM Locaties:   |   Harderwijk   |   Nunspeet   |   Zeewolde   |   Elburg   |   Ermelo

Thuis blijven en toch begeleiding willen volgen? Geen probleem, dan begeleiden we je gewoon online. Meer info »