Kinderfeestjes

Kinderfeestjes

Je bent jarig en je wilt een gezellig kinderfeestje vieren? Dan ben je bij JAM | Harderwijk en bij JAM | Zeewolde aan het juiste adres.

Heb je zelf een thema dat je leuk vindt of gaan we dat samen bedenken? Er is van alles mogelijk, een échte meidenparty of een stoer jongensfeestje. Of je nu 6 wordt of 13, we maken er iets leuks van. Vier je een feestje met 5 vriendjes of vriendinnetjes of nodig je bijna je hele klas uit? Geen probleem, het wordt sowieso gezellig.

Welk thema wil jij voor je kinderfeestje

Een beauty-lab met een heuse make-over is top. Lijkt het je leuk om samen te kokkerellen of ga je liever cupcakes versieren? Natuurlijk zijn er niet alleen 'meiden-dingen', maar ook voor de jongens hebben we genoeg leuke dingen. Wat dacht je van een voetbalfeestje of ga je liever als ridder je verjaardag vieren? Wil je er ook nog een coole uitnodiging bij? Geen probleem, dan maken wij die toch voor je.

Bij JAM | Harderwijk is de basis van een kinderfeestje vaak een kookworkshop. Bij JAM | Zeewolde gaan we vooral creatief met elkaar aan de slag.

Wilt u weten wat er allemaal mogelijk is of heeft u nog vragen, neem dan contact met ons op.

Bespreek de mogelijkheden

NIEUW bij JAM! Geen tijd of mogelijkheid om bij JAM te komen? Geen probleem, dan begeleiden we gewoon online. Meer info »