Examentraining of herexamentraining in Zeewolde

Examentraining of herexamentraining in Zeewolde

Ook eindexamenkandidaten in Flevoland willen goed voorbereid naar hun examen. Daarom helpt JAM de leerlingen daarbij. Met deskundige begeleiding en ervaren docenten gaan we samen met de kandidaten aan de slag in Zeewolde. Met maar één doel: dat felbegeerde diploma binnen halen!

Volg een examentraining vanaf april

De examentraining begint bij JAM op 19 april 2022 en eindigt eind juni 2022. Tot de laatste examens en herexamens zijn afgerond. De leerling kiest zelf voor welk vak of vakken training gevolgd wordt. Samen stellen we dan een plan op.
Aanmelden voor JAM Zeewolde kan via het contactformulier van deze website. 

Examentraining intensief

Leerlingen komen minimaal drie dagdelen van 2,5 uur naar een examentraining. We overleggen samen waar verbeterpunten liggen. Tijdens de examentraining werken we daar aan. Dat doen we onder meer door de lesstof samen te vatten en waar nodig extra uit te leggen. Daarnaast maken we proefexamens. Ter ondersteuning nodigen we daarom ervaren vakdocenten van scholen uit de regio uit. Vakkennis en kwaliteit staat bij JAM Zeewolde voorop.

Groepsgewijs en individueel
Per vak delen we examenkandidaten in kleine groepen. Zo kunnen leerlingen ook elkaar helpen. Maar niet iedereen vindt hetzelfde moeilijk. Daarom maken we ruimte voor persoonlijke aandacht. Aan het eind van elke trainingssessie worden de resultaten met iedere leerling afzonderlijk doorgenomen.

Sfeer en rust
Om hard te kunnen werken mogen twee belangrijke ingrediënten bij de examentraining niet ontbreken: rust en goede sfeer. Leerlingen voelen zich snel thuis en op hun gemak bij JAM, daar zorgen we voor. En hard werken mag beloond worden, vinden wij. We bieden daarom dagelijks een lekkere lunch aan.

Wat kost een examentraining of herexamentraining

De kosten voor een dagdeel van 2,5 uur examentraining bedragen € 55,- per keer. Dat is inclusief de lekkere lunch. Tussen de trainingsmomenten door kan een leerling elke dag kosteloos bij JAM terecht. Om zich in alle rust voor te bereiden op het examen. Er zijn altijd deskundige examen begeleiders aanwezig om te helpen bij alle vragen die er gesteld worden. Ook dit aanbod geldt tot aan de herexamens.

Examentraining in het kort:

  • Intensieve training
  • Deskundige begeleiders
  • Hulp buiten de trainingsmomenten om
  • Ruimte voor ontspanning
  • Inclusief lunch
  • Centraal gelegen en goed bereikbaar

Kortom: alle benodigdheden voor een geslaagde afsluiting van de middelbare school. Interesse in een (her)examentraining?

(Her)examentraining aanvragen

Meivakantie activiteiten

JAM Locaties:   |   Harderwijk   |   Nunspeet   |   Zeewolde   |   Elburg   |   Ermelo

Thuis blijven en toch begeleiding willen volgen? Geen probleem, dan begeleiden we je gewoon online. Meer info »