Examentraining of herexamentraining in Putten

Examentraining of herexamentraining in Putten

Stress voor het examen? Een vak nèt niet gehaald? Kom dan naar JAM in Ermelo of in Harderwijk. Want ook daar bieden we (her)examentrainingen aan voor leerlingen uit Putten. Onder deskundige begeleiding en met ervaren docenten gaan we samen aan de slag. Met maar één doel: dat felbegeerde diploma halen!

Examentraining vanaf april

Jam begint al met examentrainingen vanaf 19 april 2022. En we gaan door tot eind juni, tot het laatste herxamen is afgenomen. Aanmelden kan al. De leerling die examentraining bij JAM volgt, kiest zelf voor welk vak of welke vakken dat is. Eerst stellen we samen een plan op.

Intensieve examentraining
Examentrainingen zijn intensief: leerlingen komen minimaal drie dagdelen van 2,5 uur bij JAM. Om te beginnen brengen we in kaart waar de verbeterpunten liggen. Daar werken we vervolgens aan. Dat doen we onder andere door het samenvatten van de lesstof, het maken van proefexamens en waar nodig geven we nodig extra uitleg. Ter ondersteuning nodigen we daarom ervaren vakdocenten van scholen uit de regio uit. Vakkennis en kwaliteit staat bij JAM hoog in het vaandel.

Groepsgewijs en toch individueel trainen
Leerlingen worden per vak ingedeeld in groepen. Maar niet elke leerling loopt tegen dezelfde problemen aan. Daarom maken we ruimte voor persoonlijke aandacht. Aan het eind van elke trainingssessie worden de resultaten met iedere leerling afzonderlijk doorgenomen.

Rust en sfeer tijdens de examentraining
Rust en goede sfeer. Zonder deze twee lukt het leren niet. We zorgen er bij JAM Putten voor dat leerlingen zich snel thuis en op hun gemak voelen. En harde werkers mogen best verwend worden, vinden wij. We bieden daarom dagelijks een lekkere lunch aan.

Wat kost een examentraining of herexamentraining

De kosten voor een dagdeel van 2,5 uur examentraining bedragen € 55,- per keer. Dat is inclusief de lekkere lunch. Tussen de trainingsmomenten door kan een leerling elke dag kosteloos bij JAM Putten terecht. Om zich in alle rust voor te bereiden op het examen. Er zijn altijd deskundige examen begeleiders aanwezig om te helpen bij alle vragen die er gesteld worden. Ook dit aanbod geldt tot aan de herexamens.

Examentraining in het kort:

  • Intensieve training
  • Deskundige begeleiders
  • Hulp buiten de trainingsmomenten om
  • Ruimte voor ontspanning
  • Inclusief lunch
  • Centraal gelegen en goed bereikbaar

Kortom: alle benodigdheden voor een geslaagde afsluiting van de middelbare school. Interesse in een (her)examentraining in Putten?

(Her)examentraining aanvragen

Meivakantie activiteiten

JAM Locaties:   |   Harderwijk   |   Nunspeet   |   Zeewolde   |   Elburg   |   Ermelo

Thuis blijven en toch begeleiding willen volgen? Geen probleem, dan begeleiden we je gewoon online. Meer info »