Examentraining of herexamentraining in Nunspeet

Examentraining of herexamentraining in Nunspeet

Stress voor het examen? Bang niet goed genoeg voorbereid te zijn? Dat is precies waarom JAM in onze nieuwe locatie in Nunspeet (her)examentrainingen aanbiedt. Met deskundige begeleiding en ervaren docenten gaan we samen met de examenkandidaten aan de slag. Samen werken we naar dat ene doel: dat felbegeerde diploma!

Examentraining vanaf april

De examentraining begint bij JAM al op 19 april. En we gaan door zolang als de examen- en herexamenperiode duurt. De leerling kiest zelf voor welk vak of vakken training gevolgd wordt. Samen stellen we dan een plan op.
Aanmelden voor de examentraining kan al via het contactformulier van deze website.

Intensieve training
Examentrainingen zijn intensief: leerlingen komen minimaal drie dagdelen van 2,5 uur. We brengen in kaart waar verbeterpunten liggen. Daar werken we vervolgens aan; onder meer door het samenvatten van de lesstof, het maken van proefexamens en we geven waar nodig extra uitleg. Vakkennis en kwaliteit staat bij JAM Nunspeet voorop. Ter ondersteuning nodigen we daarom ervaren vakdocenten van scholen uit de regio uit.

Groepsgewijs en toch individueel trainen
Gedeelde smart is halve smart, nietwaar? Daarom geven we examentraining in kleine groepen. Toch maken we ruimte voor persoonlijke aandacht. Aan het eind van elke trainingssessie worden de resultaten met iedere leerling afzonderlijk doorgenomen.

Rust en sfeer tijdens de examentraining
Rust en goede sfeer. Zonder deze twee lukt het leren niet. We zorgen er bij JAM Nunspeet voor dat leerlingen zich snel thuis en op hun gemak voelen. En harde werkers mogen best verwend worden, vinden wij. We bieden daarom dagelijks een lekkere lunch aan.

Wat kost een examentraining of herexamentraining

De kosten voor een dagdeel van 2,5 uur examentraining bedragen € 55,- per keer. Dat is inclusief de lekkere lunch. Tussen de trainingsmomenten door kan een leerling elke dag kosteloos bij JAM terecht. Om zich in alle rust voor te bereiden op het examen. Er zijn altijd deskundige examen begeleiders aanwezig om te helpen bij alle vragen die er gesteld worden. Ook dit aanbod geldt tot aan de herexamens.

Examentraining in het kort:

  • Intensieve training
  • Deskundige begeleiders
  • Hulp buiten de trainingsmomenten om
  • Ruimte voor ontspanning
  • Inclusief lunch
  • Centraal gelegen en goed bereikbaar

Kortom: alle benodigdheden voor een geslaagde afsluiting van de middelbare school. Interesse in een (her)examentraining in Nunspeet?

(Her)examentraining aanvragen


JAM Locaties:   |   Harderwijk   |   Nunspeet   |   Zeewolde   |   Elburg   |   Ermelo

Thuis blijven en toch begeleiding willen volgen? Geen probleem, dan begeleiden we je gewoon online. Meer info »