Examentraining of herexamentraining in Lelystad

Examentraining of herexamentraining in Lelystad

Stress voor het examen? Bang niet goed genoeg voorbereid te zijn? Steeds meer leerlingen uit Flevoland vinden hun weg naar JAM. Daarom biedt JAM ook voor leerlingen uit Lelystad (her)examentrainingen aan. Met deskundige begeleiding en ervaren examentraining docenten gaan we samen met de examenkandidaten aan de slag. Met maar één doel: dat felbegeerde diploma waar je al die jaren naartoe hebt gewerkt!

Examentraining vanaf april

De examentrainingen beginnnen bij JAM al op 19 april 2022. En we gaan door tot eind juni, dus zolang als de examen- en herexamenperiode duurt. De leerling kiest zelf voor welk vak of welke vakken training gevolgd wordt. Samen stellen we dan een leerplan op. We zijn al gestart, maar aanmelden kan nog. Bij JAM maken we altijd ruimte voor leerlingen die extra begeleiding nodig hebben.

Minimaal drie dagdelen
Leerlingen komen minimaal drie dagdelen van 2,5 uur. Dat is intensief, maar de ervaring heeft geleerd dat dit ook het meest effectief werkt. We brengen eerst de verbeterpunten in kaart en gaan daar aan werken. We maken proefexamens en we geven waar nodig extra uitleg. Vakkennis en kwaliteit staat bij JAM Lelystad voorop. Ter ondersteuning nodigen we daarom ervaren vakdocenten van scholen in de regio uit.

Groepsgewijs en toch individueel
We geven de examentraining in kleine groepen. Leerlingen herkennen elkaar in wat ze tegenkomen tijdens het leren. Dat schept meteen een band. Maar we maken ook ruimte voor persoonlijke aandacht. Aan het eind van elke trainingssessie worden de resultaten met iedere leerling afzonderlijk doorgenomen.

Rust en sfeer tijdens de examentraining
Rust en goede sfeer. Zonder deze twee lukt het leren niet. We zorgen er bij JAM Lelystad voor dat leerlingen zich snel thuis en op hun gemak voelen. En harde werkers mogen best verwend worden, vinden wij. We bieden daarom dagelijks een lekkere lunch aan.

Wat kost een examentraining of herexamentraining

De kosten voor een dagdeel van 2,5 uur examentraining bedragen € 55,- per keer. Dat is inclusief de lekkere lunch. Tussen de trainingsmomenten door kan een leerling elke dag kosteloos bij JAM Lelystad terecht. Om zich in alle rust voor te bereiden op het examen. Er zijn altijd deskundige examen begeleiders aanwezig om te helpen bij alle vragen die er gesteld worden. Ook dit aanbod geldt tot aan de herexamens.

Examentraining in het kort:

  • Intensieve training
  • Deskundige begeleiders
  • Hulp buiten de trainingsmomenten om
  • Ruimte voor ontspanning
  • Inclusief lunch
  • Centraal gelegen en goed bereikbaar

Kortom: alle benodigdheden voor een geslaagde afsluiting van de middelbare school. Interesse in een (her)examentraining in Lelystad?

(Her)examentraining aanvragen

Meivakantie activiteiten

JAM Locaties:   |   Harderwijk   |   Nunspeet   |   Zeewolde   |   Elburg   |   Ermelo

Thuis blijven en toch begeleiding willen volgen? Geen probleem, dan begeleiden we je gewoon online. Meer info »