Examentraining of herexamentraining in Harderwijk

Examentraining of herexamentraining in Harderwijk

Stress voor het examen? Bang niet goed genoeg voorbereid te zijn? Dat is precies waarom JAM Harderwijk al jaren (her)examentrainingen aanbiedt. Met deskundige begeleiding en ervaren docenten gaan we samen met de examenkandidaten aan de slag. Met maar één doel: dat felbegeerde diploma binnen halen!

Examentraining volgen vanaf april

De examentraining begint bij JAM Harderwijk al op 19 april 2022. En we gaan door tot eind juni, dus zolang als de examen- en herexamenperiode duurt. De leerling kiest zelf voor welk vak of vakken training gevolgd wordt. Samen stellen we dan een plan op. Aanmelden kan al via het contactformulier van deze website.

Intensieve (her) examentraining

Examentrainingen zijn intensief: leerlingen komen minimaal drie dagdelen van 2,5 uur. We brengen in kaart waar verbeterpunten liggen. Daar werken we vervolgens aan; onder meer door het samenvatten van de lesstof, het maken van proefexamens en we geven waar nodig extra uitleg. Vakkennis en kwaliteit staat bij JAM Harderwijk voorop. Ter ondersteuning nodigen we daarom ervaren vakdocenten van scholen uit de regio uit.

Groepsgewijs en toch individueel trainen
Gedeelde smart is halve smart, nietwaar? Daarom geven we examentraining in kleine groepen. Toch maken we ruimte voor persoonlijke aandacht. Aan het eind van elke trainingssessie worden de resultaten met iedere leerling afzonderlijk doorgenomen.

Rust en sfeer tijdens de training
Twee belangrijke ingrediënten van de examentraining: rust en goede sfeer. Anders lukt het leren niet. Leerlingen voelen zich snel thuis en op hun gemak bij JAM. Ons sfeervolle pand aan de Academiestraat in de Harderwijkse binnenstad draagt daaraan bij. En harde werkers mogen best verwend worden, vinden wij. We bieden daarom dagelijks een lekkere lunch aan.

Wat kost een examentraining of herexamentraining

De kosten voor een dagdeel van 2,5 uur examentraining bedragen € 55,- per keer. Dat is inclusief de lekkere lunch. Tussen de trainingsmomenten door kan een leerling elke dag kosteloos bij JAM terecht. Om zich in alle rust voor te bereiden op het examen. Er zijn altijd deskundige examen begeleiders aanwezig om te helpen bij alle vragen die er gesteld worden. Ook dit aanbod geldt tot aan de herexamens.

Examentraining in het kort:

  • Intensieve training
  • Deskundige begeleiders
  • Hulp buiten de trainingsmomenten om
  • Ruimte voor ontspanning
  • Inclusief lunch
  • Centraal gelegen en goed bereikbaar

Kortom: alle benodigdheden voor een geslaagde afsluiting van de middelbare school. Interesse in een (her)examentraining in Harderwijk?

(Her)examentraining aanvragen

Meivakantie activiteiten

JAM Locaties:   |   Harderwijk   |   Nunspeet   |   Zeewolde   |   Elburg   |   Ermelo

Thuis blijven en toch begeleiding willen volgen? Geen probleem, dan begeleiden we je gewoon online. Meer info »