Examentraining of herexamentraining in Ermelo

Examentraining of herexamentraining in Ermelo

Bang voor het examen? Je kunt voor je examen niet goed genoeg voorbereid zijn! Daarom biedt JAM ook in Ermelo (her)examentrainingen aan. Deskundige begeleiders en ervaren docenten helpen de examenkandidaten aan de slag. Samen werken we aan dat ene doel: het felbegeerde diploma!

Examentraining in Ermelo vanaf april

Een goede voorbereiding kost tijd. De examentraining begint bij JAM Ermelo dan ook al op 19 april 2022. En we gaan door zolang de examen- en herexamenperiode duurt. De leerling kiest zelf voor welk vak of vakken training gevolgd wordt. Samen stellen we dan een plan op. Aanmelden kan al.

Hoe gaat een examentraining in zijn werk

Leerlingen komen minimaal drie dagdelen van 2,5 uur. Samen kijken we naar wat de verbeterpunten zijn. Daar gaan we mee aan het werk. Dat kan door het maken van samenvattingen van de lesstof of het doen van proefexamens. Waar dat nodig is geven we extra uitleg. Daarvoor nodigen we vakdocenten uit, die alle ins en outs van hun vakgebied kennen. Kwaliteit en vakkennis staan bij JAM Ermelo voorop.

Groepsgewijs trainen met individuele aandacht
We geven examentraining in kleine groepen. De groepen zijn per vak ingedeeld. Dat schept meteen een band tussen de leerlingen. Daarbij is er genoeg ruimte voor persoonlijke aandacht. Aan het eind van elke training worden de resultaten met iedere leerling afzonderlijk doorgenomen.

Rust en sfeer tijdens de examentraining
Rust en goede sfeer. Zonder deze twee basisingrediënten lukt het leren niet. We zorgen ervoor dat leerlingen zich snel thuis en op hun gemak voelen bij JAM. De examentrainingen bij JAM Ermelo zijn intensief. We bieden daarom dagelijks een lekkere lunch aan. Om krachten op te doen en om de harde werkers in de watten te leggen.

Wat kost een examentraining of herexamentraining

De kosten voor een dagdeel van 2,5 uur examentraining bedragen € 55,- per keer. Dat is inclusief de lekkere lunch. Tussen de trainingsmomenten door kan een leerling elke dag kosteloos bij JAM terecht. Om zich in alle rust voor te bereiden op het examen. Er zijn altijd deskundige examen begeleiders aanwezig om te helpen bij alle vragen die er gesteld worden. Ook dit aanbod geldt tot aan de herexamens.

Examentraining in het kort:

  • Intensieve training
  • Deskundige begeleiders
  • Hulp buiten de trainingsmomenten om
  • Ruimte voor ontspanning
  • Inclusief lunch
  • Centraal gelegen en goed bereikbaar

Kortom: alle benodigdheden voor een geslaagde afsluiting van de middelbare school. Interesse in een (her)examentraining in Ermelo?

(Her)examentraining aanvragen

Meivakantie activiteiten

JAM Locaties:   |   Harderwijk   |   Nunspeet   |   Zeewolde   |   Elburg   |   Ermelo

Thuis blijven en toch begeleiding willen volgen? Geen probleem, dan begeleiden we je gewoon online. Meer info »